Nieuws

GBI magazine

GBI magazine nummer 18, herfst 2018

In de herfsteditie van GBI magazine kijken we al vast stiekem en verheugd uit naar de GBIdag 2019. De 20ste! En, op een nieuwe locatie. Verder ben je na het... Lees verder »

GBI magazine nummer 17, zomer 2018

In de zomereditie van GBI magazine blikken we terug op de GBIdag van afgelopen maart. Was je hier niet bij, dan kun je hier nog een goede indruk van deze... Lees verder »

GBI magazine nummer 16, voorjaar 2018

Een nieuwe naam ! Van nieuws naar magazine. Van ééndimensionaal nieuws, gevuld door en gebracht vanuit Antea Group, naar samen delen. Een magazine waarin wij met elkaar in gesprek zijn.... Lees verder »

GBInieuws nummer 15, herfst 2017

De herfst-editie van het GBInieuws staat in het teken van de ‘Praktijk en techniek achter GBIonline’: het mobiele werken zijn we in het dagelijks leven al zo gewend. Waarom dan... Lees verder »

GBInieuws nummer 14, zomer 2017

De zomer-editie van het GBInieuws staat in het teken van ‘In control’: ben je als beheerder in controle en beheers je de gestelde doelen en processen? Daarnaast blikken we kort... Lees verder »

GBInieuws nummer 13, voorjaar 2017

In deze editie tref je alle informatie over de GBIdag 2017 aan. Ook kun je lezen over de derde Benchmark Beheer Openbare Ruimte Het beheer ‘script’ voor de omgevingswet. In... Lees verder »

GBInieuws nummer 12, herfst 2016

De herfsteditie van het GBInieuws staat vol met verhalen en nieuws over onze diensten en producten. Diensten en producten waar wij samen met onze klanten invulling aan geven. In het... Lees verder »

GBInieuws nummer 11, zomer 2016

In de zomereditie van het GBInieuws treft u een aantal artikelen aan die aantonen dat data in combinatie met kennis inzicht verschaft. Ook kunt u lezen hoe in Frankrijk door... Lees verder »

GBInieuws nummer 10, voorjaar 2016

In deze editie treft u alle informatie over de GBIdag 2016 aan. Ook kunt u lezen hoe gemeente Almere de overstap naar GBI 6 heeft ervaren na 15 jaar gebruik... Lees verder »

GBInieuws nummer 9, herfst 2015

Afgelopen week is GBInieuws nummer 9 verschenen. In deze editie treft u een artikel over ‘van-gevel-tot-gevel’-bestekken aan. Samen met Antea Group experimenteerde Stadsbeheer Zoetermeer met het opnemen van een aantal... Lees verder »

« Vorige

12Volgende »