Nico's Bouwblog

Informatie over het bouwtraject van GBI

Verbinden is breder dan GBI – help een moedig initiatief verder!

Het succes van GBI is veelal te danken aan verbindingen met anderen. Met onze klanten, de beheerders bij de organisaties die GBI gebruiken en met partners. Maar ook door de... Lees verder »

Praktijk en techniek achter GBIonline

6.3 is de online versie van GBI. Het thema van de GBIdag van 2017 was binnenstebuiten. Dat doe je met online. Van binnen naar buiten en vice versa. Dat mobiel werken zijn we al... Lees verder »

Haal rust uit de GBI verbeteringen

Vorige week donderdag (5 oktober) reed ik vol energie naar Radio Kootwijk. De themagroepen en het bestuur van de Gebruikersvereniging Antea Group (GVAG) hadden op die locatie hun jaarlijkse bijeenkomst.... Lees verder »

GBI 6.3.4 beschikbaar vanaf januari 2018

Wij hebben geluisterd. Naar jou als GBIgebruiker en de knelpunten waar je tegenaan bent gelopen in de huidige versie van GBI. En naar de ontwikkelaars van GBI, die alles op alles... Lees verder »

Een nieuwe aanpak voor software-verbeteringen (wishes)

Wellicht heb je het in de nieuwsbrief van de GVAG (augustus 2017) gelezen… we gaan een nieuwe aanpak hanteren voor het omgaan met software-verbeteringen (wishes). De trend van de laatste... Lees verder »

Ontwikkeling GBI 6.3.4: Verkeerstekens

Afgelopen vrijdag een leuke demo gehad  van de ontwikkelaars van de addon-verkeerstekens. Deze addon presenteert – zoals ook in 6.2 beschikbaar – de verkeersborden op de kaart, inclusief de weergave... Lees verder »

Ontwikkeling GBI 6.3.4: Street Smart

Voorheen kenden we de koppeling met Globespotter van Cyclomedia. De nieuwe oplossing van Cyclomedia is Street Smart en vanaf de oktober versie (GBI 6.3.4) is dit in GBI beschikbaar. Enkele... Lees verder »

Video: GBIdesktop 6.3.3 en rioolfunctionaliteiten

In GBIdesktop 6.3.3 zijn mooie stappen gezet ten aanzien van rioolfunctionaliteiten. In de volgende video laten we graag zien welke betere en nieuwe mogelijkheden er zijn.... Lees verder »

Video: GBIdesktop 6.3.3 en Geo-BOR koppeling(en)

In GBIdesktop 6.3.3 zijn een aantal Geo-BOR koppelingen beschikbaar. StUF-Geo IMGeo, pragmatisch koppelvlak en NedCore. In de volgende video laten we je graag zien hoe deze koppelingen werken en wat... Lees verder »

Video: GBIdesktop 6.3.3 in vogelvlucht

Hartstikke leuk natuurlijk, een nieuwe versie van GBIdesktop (versie 6.3.3). Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten? Voor de beelddenkers onder ons hebben we 6:33 minuten aan video in elkaar geklust, waarin... Lees verder »

« Vorige

1234Volgende »