Nico's Bouwblog

Informatie over het bouwtraject van GBI

Dag van de Openbare Ruimte 2017

Op 27 en 28 september is de jaarlijkse Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Als deelnemer van het eerste uur staat Antea Group hier met een stand... Lees verder »

GBI 6.3.4 beschikbaar vanaf januari 2018

Wij hebben geluisterd. Naar jou als GBIgebruiker en de knelpunten waar je tegenaan bent gelopen in de huidige versie van GBI. En naar de ontwikkelaars van GBI, die alles op alles... Lees verder »

Een nieuwe aanpak voor software-verbeteringen (wishes)

Wellicht heb je het in de nieuwsbrief van de GVAG (augustus 2017) gelezen… we gaan een nieuwe aanpak hanteren voor het omgaan met software-verbeteringen (wishes). De trend van de laatste... Lees verder »

Ontwikkeling GBI 6.3.4: Verkeerstekens

Afgelopen vrijdag een leuke demo gehad  van de ontwikkelaars van de addon-verkeerstekens. Deze addon presenteert – zoals ook in 6.2 beschikbaar – de verkeersborden op de kaart, inclusief de weergave... Lees verder »

Ontwikkeling GBI 6.3.4: Street Smart

Voorheen kenden we de koppeling met Globespotter van Cyclomedia. De nieuwe oplossing van Cyclomedia is Street Smart en vanaf de oktober versie (GBI 6.3.4) is dit in GBI beschikbaar. Enkele... Lees verder »

Video: GBIdesktop 6.3.3 en rioolfunctionaliteiten

In GBIdesktop 6.3.3 zijn mooie stappen gezet ten aanzien van rioolfunctionaliteiten. In de volgende video laten we graag zien welke betere en nieuwe mogelijkheden er zijn.... Lees verder »

Video: GBIdesktop 6.3.3 en Geo-BOR koppeling(en)

In GBIdesktop 6.3.3 zijn een aantal Geo-BOR koppelingen beschikbaar. StUF-Geo IMGeo, pragmatisch koppelvlak en NedCore. In de volgende video laten we je graag zien hoe deze koppelingen werken en wat... Lees verder »

Video: GBIdesktop 6.3.3 in vogelvlucht

Hartstikke leuk natuurlijk, een nieuwe versie van GBIdesktop (versie 6.3.3). Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten? Voor de beelddenkers onder ons hebben we 6:33 minuten aan video in elkaar geklust, waarin... Lees verder »

GBInieuws nummer 14, zomer 2017

De zomer-editie van het GBInieuws staat in het teken van ‘In control’: ben je als beheerder in controle en beheers je de gestelde doelen en processen? Daarnaast blikken we kort... Lees verder »

Eerste klant(en) al aan de slag

Gezien op LinkedIn? De eerste klant(en) al aan de slag met GBIdesktop 6.3.3.... Lees verder »

« Vorige

123Volgende »