Antea Group actief bij seminar Beeldkwaliteit

Geplaatst door op 09 juli 2014

nws-antea-group-actief-op-praktijkmiddag-beeldkwaliteit-van-crowOp 25 juni jl. was Antea Group als sponsor vertegenwoordigd op de praktijkmiddag Beeldkwaliteit van CROW Levende Stad. Antea Group stond aan de wieg van de ontwikkeling van beeldkwaliteit. Als lid van de CROW-werkgroep Beeldkwaliteit is ze actief betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen. De systematiek vormt een belangrijke basis onder bijvoorbeeld de GBIapp-kiezen. Op de praktijkdag heeft Antea Group haar landelijke benchmark beeldkwaliteit toegelicht.

Beeldsystematiek blijft in ontwikkeling
CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte en verkeer & vervoer. Ook beeldkwaliteit is een belangrijk onderwerp. Beeldkwaliteit maakt communicatie met bestuurders en burgers over het beheer van de openbare ruimte mogelijk. Het doel: tevreden burgers in een goed beheerde openbare ruimte. En de beeldsystematiek ontwikkelt zich verder. Vanaf het begin neemt Antea Group deel aan de werkgroep Beeldkwaliteit van het CROW.

Praktijkmiddag: trots en open
De middag stond in het teken van kennis halen en brengen. Onder het motto ‘trots op wat je weet en open over wat je niet weet’, was er een markt met kraampjes waar vragen en antwoorden samenkwamen. Tussendoor waren er inhoudelijke presentatierondes. In de marktkraam van Antea Group was een breed assortiment te vinden: van beheersoftware, burgerschouw tot integraal beheer. De marktmeester leidde de bezoekers door het programma. Antea Group heeft in een workshop de landelijke benchmark beeldkwaliteit toegelicht.

Ruim 160 klanten in de marktkraam
Wij kijken terug op een geslaagde middag. Ruim 160 belangstellenden hebben onze marktkraam bezocht. Dit leidde tot leuke gesprekken over actuele ontwikkelingen, dilemma’s en uitdagingen.

Meer informatie:
ton.lesscher@anteagroup.com, telefoon (06) 51 14 71 74