Nieuws & Blog

Appingedam kiest voor GBI 6

By Egbertje Mol on 15 augustus 2014 0 Comments

nws-appingedam-kiest-voor-gbi-6De gemeente Appingedam gaat voor GBI 6. De gemeente is overgestapt van GBI 4 naar GBI 6 en is vooral te spreken over de eenvoudige bediening van GBI 6. Ook het open systeem en de integratie met andere pakketten is voor Appingedam belangrijk. Met GBI 6 is de gemeente tevens klaar voor de komst van de BGT.

Niet wachten
Met de BGT voor de deur wil de gemeente niet wachten en snel over naar GBI 6 zodat de uitwisseling met de BGT mogelijk is. Gemeente Appingedam is op dit moment de kaart aan het opbouwen en wil deze direct aansluiten op de BGT.

Meer informatie
cor.leenstra@anteagroup.com, telefoon (06) 12 97 57 90

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *