Marc van Scherpenzeel geeft 80e GBI 6 opleiding!

Geplaatst door op 11 september 2014

nws-80e-opleiding-marcOp 9 september jl. gaf onze enthousiaste GBI-trainer Marc van Scherpenzeel zijn 80e GBI 6 training. Daarmee heeft Marc het absolute record in handen. Deze mijlpaal werd natuurlijk gevierd met taart voor Marc en de gelukkige deelnemers in de gemeente Nunspeet.

Vanaf het moment dat GBI 6 voor onze klanten beschikbaar is, reist Marc het hele land door om de honderden deelnemers alle ins en outs van GBI 6 te laten zien en te ervaren. Of dit na 80 opleidingen niet gaat vervelen? “Nee hoor, het is prachtig om de cursisten alle mogelijkheden te laten zien van GBI 6 en dat ze inzicht krijgen in al hun beheerdata van de openbare ruimte!” aldus Marc.

Marc gefeliciteerd!

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig naar onze trainingen? Kijk dan bij het onderdeel Train your GBI.