Gebruikersdag van onze geopartner NedGraphics

Geplaatst door op 11 september 2014

nws-nedgraphicsdag-2014NedGraphics is al jaren één van onze businesspartners wat betreft de geografische kant van GBI. Op 18 september aanstaande organiseert NedGraphics haar traditionele gebruikersdag.
Antea Group is met een GBI 6-stand vertegenwoordigd op deze dag.

Maxime Verhagen gastspreker
Oud-minister Maxime Verhagen is gastspreker in het ochtendprogramma. Hij zal zich onder meer richten op standaardisatie en het economisch belang voor Nederland om steeds efficiënter en effectiever te werken.
Thema’s die helemaal aansluiten bij GBI 6. Cor Leenstra en Edward van Dijk van Antea Group vertellen u op de dag graag over hoe GBI 6 aansluit bij landelijke standaarden en hoe dit bijdraagt aan efficiënt en effectief beheer van de openbare ruimte.

Meer informatie