Nieuws & Blog

Review BOR: resultaten en prioriteiten in één oogopslag

By Ineke van Burum on 2 oktober 2014 0 Comments

nwsbericht_review BOROp 8 en 9 oktober vindt weer de traditionele Dag van de Openbare Ruimte plaats. Het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer.
Carolien van Balen van Antea Group verzorgt op donderdagmiddag een lezing over de meerwaarde van een goede review op de resultaten van alle acties in de openbare ruimte.

Review: onmisbare schakel in plan – do- check – act
Steeds vaker wordt de beheerorganisatie gevraagd verantwoording af te leggen over haar activiteiten en resultaten. Politiek, bestuur management willen uitleg over de kwaliteitsafspraken, de doelmatige besteding van het budget, de stand van zaken rond kapitaalgoederen en risico’s. Ook de mening van de burgers daarover mag niet ontbreken.
De laatste tijd zien we de behoefte aan goede formats toenemen. Enerzijds om een review snel en met relatief weinig energie te kunnen maken. Anderzijds om politiek en management op een overzichtelijke wijze “in één oogopslag” te informeren.

Lezing donderdagmiddag 9 oktober 2014, 13.40 – 14.15 uur
In deze lezing bespreken we de meerwaarde van een goede review, gaan we in op een goede aanpak en, al pratend, passeren handige dashboards de revue.

Meer informatie

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *