Nieuws & Blog

De toekomst scherper in beeld

By Ineke van Burum on 2 oktober 2014 0 Comments

Logo CycloMediaOnze businesspartner CycloMedia organiseert op 9 oktober een middag voor haar klanten. De aanleiding is het behalen van de milestone van de 1 miljoenste gefotografeerde kilometer openbare weg en de introductie van een nieuw camerasysteem.

Pieter Winsemius gastspreker
Frits Wester is de dagvoorzitter. Het programma start met 2 Key-note sprekers die hun visie geven op de veranderingen die voor ons liggen. Eén naam die we alvast kunnen noemen als key-note spreker is Pieter Winsemius. Na deze inspirerende presentaties zal er onder leiding van Frits een panel discussie plaatsvinden met een aantal gasten over hun visie op de toekomst binnen hun markt en hun bedrijf.

Koppeling GBI 6
Zoals u weet zijn via GBIaddon-Globespotter en GBIaddon-GlobespotterPro de beelden van Cyclomedia direct te ontsluiten in GBI 6.

Meer informatie: www.cyclomedia.com

Comments are closed.