Uw beheerdata en apps nu ook online op uw tablet of smartphone

Geplaatst door op 07 oktober 2014

Behalve op de bekende desktop is GBI nu ook geheel webbased beschikbaar, dus online via internet te benaderen. Met uw tablet kunt u op elk gewenst moment, 24 uur per dag met GBI aan de slag. En niet alleen met een tablet, maar in feite met elk mobiel device (smartphone, tablet, laptop, etc.) met een internetverbinding.

Standaard functionaliteit
Moderne bereikbaarheid vinden wij zo belangrijk, dat we ‘online’ als standaard functionaliteit aanbieden. Aanschaf van aanvullende software of installatie zijn niet nodig.
Zodra uw GBIdata via het web bereikbaar is (dit wordt ‘hosten’ genoemd), heeft u alleen een internet verbinding nodig. Uiteraard hosten wij de data graag voor u, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

GBIdatabank online raadplegen
GBIraadplegen-online ondersteunt alle hoofdfuncties van GBIdata-raadplegen zoals het gebruik van paspoorten, het maken van selecties, lijstoverzichten, GPS en natuurlijk themakaarten.

Heel praktisch is ook dat de GBIdatabank makkelijk extern te raadplegen is. Bijvoorbeeld door buitendienstmedewerkers of aannemers.
Maar u bepaalt wie u toegang wilt verlenen.
nwsbericht_GBIdata-online_2
Probeer GBIraadplegen-online hier!
E-mail adres: demo@gbiraadplegen-online.nl, Wachtwoord: demo.

GBIappsbank online toepassen
Ook GBIappsbank-online werkt precies zoals u het gewend bent op uw desktop. Plannen en begroten, kiezen. Alles is mogelijk.

Performance en updates gegarandeerd!
Steeds meer gemeenten gebruiken GBI online. Zo’n gehoste GBI-omgeving biedt allerlei praktische voordelen. Lokale installaties (updates) zijn niet meer nodig. De belasting van het ICT-netwerk vermindert. Hierdoor kunnen wij de performance beter garanderen en de software-updates beter ondersteunen.

Meer informatie:
cor.leenstra@anteagroup, telefoon (06) 53 15 60 89