Nieuws & Blog

Gemeente Oosterhout werkt verder met GBI 6

By Ineke van Burum on 6 oktober 2014 0 Comments

logo-gemeente-oosterhoutDe gemeente Oosterhout vindt het belangrijk om midden in de samenleving te staan. De gemeente heeft een groen karakter, goede werkgelegenheid en veel voorzieningen. Kwaliteiten waar zij trots op zijn en dan ook graag willen behouden. Met service- en resultaatgericht werken bouwt de gemeente aan Oosterhout als familiestad. Met Antea Group maken wij al deel uit van deze familie; één van onze kantoren is immers gevestigd in Oosterhout.

Samenwerken essentieel
Samenwerken en samen werken aan een zichtbaar schone, mooie en veilige stad; dat is essentieel voor de afdeling Realisatie en Beheer Woonomgeving. Om dit te realiseren is er behoefte aan een modern en integraal beheersysteem. Het bestaande beheersysteem MI2 van Arcadis was aan vervanging toe. Via een zorgvuldig aanbestedingstraject is gekozen voor GBI 6. De software van de gemeente Oosterhout staat ‘buiten de deur’ bij Equalit. Dit geldt ook al voor GBI gemeente Zundert. De installatie verliep dan ook zonder problemen. Momenteel worden alle gegevens geijkt op het GBI woordenboek, de oplevering is gepland in januari 2015.

Meer informatie: cor.leenstra@anteagroup.com

Comments are closed.