Welkom gemeente Heeze-Leende

Geplaatst door op 20 oktober 2014

logo-gemeente-heeze-leendeDe natuurrijke Brabantse gemeente Heeze-Leende kiest voor GBI 6! Na een zorgvuldig en actief traject mogen wij Heeze-Leende toevoegen aan de GBI familie. Samen met Valkenswaard en Cranendonk maakt Heeze-Leende deel uit van de Samenwerking A2-gemeenten. Valkenswaard is al een GBI gemeente. Door samen op te trekken kan Heeze-Leende slim gebruik maken van de ervaringen in Valkenswaard.

Eind oktober start het project, zodat de gemeente in het eerste kwartaal van 2015 GBI daadwerkelijk kan toepassen. Tegelijk met de implementatie van GBI 6 loopt een GEO-project voor het invoeren van de BGT. Antea Group heeft hierin een adviserende rol. De BGT oplossing in GBI heeft onder andere bijgedragen aan de uiteindelijke keuze voor GBI 6.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com