Nieuwe voorzitter GVAG, afscheid Aat de Jonge

Geplaatst door op 21 oktober 2014

Er is een tijd van komen en gaan. Na ruim 5 jaar neemt Aat de Jonge afscheid als voorzitter van de gebruikersvereniging van Antea Group. Onder leiding van Aat heeft de GVAG onder andere een nieuwe organisatiestructuur aangenomen, vele nieuwe leden mogen verwelkomen en is de GVAG altijd een waardige gesprekspartner voor Antea Group. We gaan Aat zijn humor en kritische noot missen, maar willen hem vooral ook bedanken voor zijn jarenlange bezielende leiding en de prettige samenwerking.

Op 1 oktober was het officiële afscheidsmoment. Op de iPad, die Antea Group cadeau deed, werd direct de eigen woning opgezocht in een webbased GBI. Ook deze laatste innovatie binnen GBI stemde Aat tevreden. Voortaan kan hij waar en wanneer hij maar wil bekijken hoe zijn gemeente erbij ligt. Zelfs vanuit zijn eigen tuin! Hij noemt de GVAG hét voorbeeld van publiek-private samenwerking. Zo hoort het, vol vuur en discussie, soms hard tegen hard, maar altijd fatsoenlijk, samen voorop en mooie resultaten. Wim Groeneweg, Burgemeester van Vianen, neemt het voorzitterschap vereerd over. Wim heeft er zin in. Een mooie overdracht, waarbij de GVAG en Antea Group met vertrouwen naar de toekomst kijken.

nws-afscheidaat
Wim Groeneweg (links) en Aat de Jonge (rechts)