Eén integraal systeem voor gemeente Velsen

Geplaatst door op 31 oktober 2014

logo-gemeente-velsenGemeente Velsen kennen wij al jaren, ze maakt namelijk gebruik van GBIverlichting. Voor de overige disciplines werd een ander systeem gebruikt. Daar wilde ze graag verandering in aanbrengen door over te gaan op één integraal en open systeem. Er volgde een uitgebreid onderzoek naar de verschillende beheersystemen. GBI 6 bleek de beste keuze voor Velsen. Het feit dat ze al met Geovisia werkt, de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit gaven de doorslag.

De gemeente is meteen enthousiast aan de slag gegaan met de installatie en ze is zelfs al bezig met het ontwikkelen van eigen slimme toevoegingen aan het systeem. Dat belooft een prettige en interessante samenwerking te worden.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com