Uitnodiging voor alle gemeenten: Benchmark beheer openbare ruimte

Geplaatst door op 10 november 2014

nws-uitnodiging-benchmark beheer openbare ruimteBeheer van de openbare ruimte is een uitdagende opgave. Gemeenten moeten veel keuzes maken wat betreft kwaliteit, budget, proces en organisatie. Hoe staat uw gemeente ervoor? Kunt u winst behalen en het beheerproces optimaliseren? De tweejaarlijkse benchmark van Antea Group geeft snel en objectief inzicht in uw prestaties wat betreft beheer en onderhoud van openbare ruimte, wegen en groen. Alle gemeenten zijn uitgenodigd mee te doen.

Waarom een benchmark?
De benchmark geeft inzicht in het hele beheerproces: van arealen tot ambities, van beleid tot meerjarenprogrammering, van budgetten tot tarieven, van geleverde kwaliteit tot review én van contract tot monitoring en toezicht. We vergelijken uw gemeente met andere vergelijkbare gemeenten in de databank. De benchmark houdt rekening met verschillen in inwonertal, stedelijkheid en ondergrond. Deelnemende gemeenten ontvangen relevante stuurinformatie voor beheerders, management en bestuur.

Hoe werkt het?
Meedoen is gemakkelijk: u vult per benchmark een digitale vragenlijst in. Vervolgens ontvangt u de uitkomsten in een handzaam en beeldend document, ook geven we een toelichting in een persoonlijk gesprek.

Meer weten of aanmelden?
Stuur een mail naar marc.dejong@anteagroup.com. We hopen ook uw gegevens te ontvangen voor de benchmark.