Vooraankondiging GBIdag 2015

Geplaatst door op 13 november 2014

gbidag-2015-logoDonderdag 19 maart 2015 in de ReeHorst in Ede.

Leren van elkaar
Het programma van de GBIdag staat in het teken van het ‘leren van elkaar’. Veel gemeenten stropen de mouwen op bij het verkennen en benutten van de mogelijkheden van GBI 6. Dit leidt vaak tot mooie en verrassende toepassingen. Tussen Antea Group, GVAG en businesspartners worden al veel ideeën gedeeld, bijvoorbeeld in themagroepen, tijdens praktijkdagen en op de werkvloer. Zo komen we verder.
Soms lukt iets niet meteen, maar dat biedt juist ruimte voor nieuwe gedachtegangen en oplossingen. Ook hiermee komen we verder. Een mooi motto voor onze jaarlijkse GBIdag.

Optimaal gebruik van GBI 6
Hoe maak ik doelmatige en integrale planningen? Hoe integreer ik sociaal-maatschappelijke opgaven? Hoe stem ik mijn beheerdata goed af met de BGT? Hoe stem ik af tussen binnen en buiten? Afgelopen jaar kozen weer veel gemeenten voor GBI 6 en staan te popelen om er (optimaal) mee aan de slag te gaan.
GBI 6 is er klaar voor. Er was extra aandacht voor het installatie- en implementatieproces. GBI 6 is structureel verbeterd en de service rondom GBI heeft vorm gekregen met de GBIservicedesk en thema’s als ‘Use your GBI’. 2015 staat in het teken van het webbased beschikbaar zijn van GBI 6.

Het goede voorbeeld
Om u inzicht te geven in het optimaal gebruik staan er ‘goede voorbeelden’ op de agenda bij de plenaire presentaties. Ook de parallelsessies zijn gewijd aan ‘leren van elkaar’ met allerlei actuele onderwerpen. Onze businesspartners, GBI-adviseurs en GVAG-leden praten u samen bij over de praktische oplossingen die GBI 6 biedt. Natuurlijk is er ook weer ruimschoots gelegenheid zelf achter de knoppen te gaan zitten en met oude èn nieuwe bekenden bij te praten op de infomarkt.

De uitnodiging voor deze boeiende dag ontvangt u begin 2015 per e-mail. Noteer nu alvast in uw agenda:
19 maart 2015 GBIdag, locatie: ReeHorst in Ede!

Voor meer informatie: gbidag@mijngbi.nl