Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte – Antea Group is erbij

Geplaatst door op 20 november 2014

nws-ncbor-2014Hét nationaal congres beheer openbare Ruimte staat dit jaar in het teken van de ‘onomkeerbare veranderingen’ naar een meer maatschappelijke benadering van beheer van de openbare ruimte. Het programma bestaat uit deel- en plenaire sessies met praktijkervaringen op dat vlak. De deelnemers en sprekers krijgen volop de gelegenheid om kennis te delen en elkaar te inspireren. Ook Antea Group is aanwezig met een stand. Godfried Vis en Ton Lesscher zijn de hele dag aanwezig en aanspreekbaar namens Antea Group. Het gebeurt allemaal op donderdag 27 november in gastgemeente Zwolle.

Voorproefje
In onderstaande promovideo voor het Nationaal Congres vertelt onze collega Bouke de Jong over onze passie voor de openbare ruimte en onze visie op kennisdelen.