Met InnoFra in het platform is het beheer van de openbare ruimte nog beter geborgd!

Geplaatst door op 18 december 2014

nws-partner-innofraOp 12 november 2014 tekenden Tonie Speelman van Antea Group (rechts) en Frans Gersen (links) van InnoFra een partnerovereenkomst. Hiermee wordt een partnerschap bezegeld dat bijdraagt aan de doelstelling om  onze GBI producten continu te blijven versterken en door te ontwikkelen naar een veelzijdig platform. Na MJ Oomen, met GBIaddon-InfraViewer en haar specifieke rioolkennis, is InnoFra het tweede bedrijf dat met GBIaddon-BORG invoegt op weg naar een nog steviger GBI platform. Wij vertrouwen erop dat steeds meer partijen met eigen unieke software en bijbehorende kennis zich hierbij aansluiten.

Unieke software
InnoFra heeft vanuit het BORG concept  (Beheer Openbare Ruimte Geborgd) unieke software ontwikkeld die wordt toegevoegd aan het GBI platform. Onder de naam GBIaddon-BORG helpt deze software bij het opzetten van een slimme en nieuwe vorm van een transparante  bedrijfsvoering die zich kenmerkt door flexibiliteit, en toekomstgerichtheid. Met een koppeling naar GIS creëert de GBIaddon samenhang tussen visie, beleid en uitvoering met draagvlak bij alle betrokken partijen door alle bijbehorende documenten herleidbaar en op het juiste niveau in de juiste lade op te bergen. Dit alles op een makkelijke en toegankelijke manier.

Ambitie
Binnen onze businesslijn Beheer & Data hebben wij de ambitie om complementair te zijn aan onze opdrachtgevers. Met behulp van deze nieuwe GBIaddon in het GBI platform en de kennis vanuit InnoFra kunnen ook de adviseurs van InnoFra hierin ondersteuning bieden.

Beschikbaarheid
GBIaddon-BORG is vanaf nu beschikbaar. Voor meer informatie omtrent het BORG concept en specifiek omtrent GBIaddon-BORG kunt u contact opnemen met:

Cor Leenstra (cor.leenstra@anteagroup.com)
Frans Gersen (frans.gersen@innofra.nl)