Programma GBIdag 2015

Geplaatst door op 03 februari 2015

gbidag-2015-logo

Op 19 maart organiseert Antea Group Nederland de GBIdag in Congrescentrum ReeHorst in Ede. Het thema dat dit jaar centraal staat is ‘Leren van elkaar’. Zodat we de buitenruimte samen nog mooier, gezonder en leefbaarder maken.

De uitnodiging voor de GBIdag ontvangt u de eerste week van februari per e-mail.

Blijven leren
De buitenruimte verbeteren is de drijfveer van Antea Group. Deze passie zit ook achter GBI 6. Ons ideaal is dat we steeds van elkaar blijven leren. Want zo komen we samen verder. De GBIdag is een ideaal moment om kennis te maken en kennis te verbinden. Voor deze dag is een uitgebreid programma samengesteld.

Informatie
Alle informatie en het programma van de GBIdag 2015 vindt u op onze website.

 
 
Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Monique Pietjou, telefonisch 06-12955587 of via mail gbidag@mijngbi.nl.