Een nieuw beheersysteem voor de gemeente Zwartewaterland

Geplaatst door op 05 februari 2015

logo-gemeente-zwartewaterlandToen Arcadis te kennen gaf te stoppen met het ondersteunen van hun beheersysteem besloot de gemeente Zwartewaterland op zoek te gaan naar een alternatief. GBI 6 bleek naadloos aan te sluiten op de eisen en wensen die zij hadden geformuleerd.

De gemeente was op zoek naar een integraal beheersysteem. Het systeem moest de mogelijkheid hebben om met de BGT te koppelen. Daarnaast wilden ze een gebruiksvriendelijk systeem zodat een brede groep binnen de gemeente er gebruik van zou kunnen maken.

De conversie van de bestaande data is inmiddels afgerond en de GBIsoftware geïnstalleerd. Na de basis-opleidingen kan de gemeente Zwartewaterland aan de slag!

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com