Beheerders enthousiast na “GBIdag gemeente Roosendaal”

Geplaatst door op 10 februari 2015

nws-gbidag-roosendaal_1Afgelopen dinsdag 3 februari zijn ruim 20 (data) beheerders van de gemeente Roosendaal op bezoek geweest op ons kantoor in Oosterhout. Doel van deze dag was de beheerders inzicht te geven in de mogelijkheden en vervolgstappen bij het gebruik van GBI 6.

Onze adviseurs Arjan Wagemakers, Marc van Scherpenzeel, Michelle Stegen en Ruud van Hoek hebben de gemeente Roosendaal op ons kantoor ontvangen. Dit viertal nam de gemeentelijke medewerkers mee in een (inter)actief programma over de verdere implementatie van GBI 6. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde dag. ‘We zijn echt enthousiast geworden.’ aldus de gemeente, ‘Want we hebben nu beter inzicht gekregen in onze eigen data en mogelijkheden van GBI 6.’

De “GBIdag gemeente Roosendaal” was een belangrijk ijkpunt in het implementatietraject. De volgende stap in het implementatieplan is het bepalen van de beheerdoelen per discipline en het analyseren welke data daarvoor nodig is .

Meer informatie: Ruud van Hoek, ruud.vanhoek@anteagroup.com

nws-gbidag-roosendaal_2