Inspirerende GBIdag 2015

Geplaatst door op 24 maart 2015

‘Leren van elkaar’ was het thema van de GBIdag op 19 maart 2015 in Ede. Ruim 300 gemeenten, partners en andere relaties van Antea Group maakten van die gelegenheid gebruik en beleefden een inspirerende en onderhoudende dag.

Bij de opening werd de noodzaak van het benutten van elkaars kracht, kennis en ervaring direct toegelicht. Goed beheer van onze kapitaalgoederen is belangrijk. ‘Er zit verantwoordelijkheid voor € 100 miljard in deze zaal’, aldus Iepe Soet, adviesgroepmanager van Antea Group.

De wereld verandert. Risicogestuurd beheren, participerende burgers en de vlucht van data en ICT bepalen steeds meer de beheeropgave. ‘Wij hebben elkaar nodig’, aldus Tonie Speelman, directeur Beheer & Data van Antea Group. In deze lijn namen gemeenten, Antea Group, partners, kennisinstituten en themagroepen van de gebruikersvereniging de bezoekers èn elkaar mee in workshops en lezingen.

nws-inspirerende-gbidag-2015

‘We hebben elkaar nodig’, aldus Tonie Speelman directeur Beheer & Data van Antea Group op de inspirerende GBIdag

Een uitgebreider verslag en een foto impressie van de GBIdag 2015 kunt u hier vinden.
De beschikbare presentaties worden geplaatst in het Documentation Center (achter de inlog).