Enschede en Losser hebben gekozen voor GBI

Geplaatst door op 31 maart 2015

nws-enschede-losser-gbiDe gemeenten Enschede en Losser gaan intensiever samenwerken op het gebied van ICT. Daarbij willen ze de applicaties zoveel mogelijk harmoniseren. Aangezien beide gemeenten hun beheersysteem voor de openbare ruimte wilden vervangen, hebben ze gezamenlijk gekeken naar de wensen en eisen voor hun nieuwe beheersysteem. De gemeenten hebben gekozen voor GBI omdat dit het beste aansluit bij hun werkprocessen.

GBI bleek het meest flexibel en kan zowel grote als kleinere gemeenten ondersteunen. Ook het integraal werken werd als een groot voordeel gezien. Tot slot was ook de koppeling van GBI met het BGT een pluspunt.

Het implementatietraject van GBI is inmiddels van start gegaan bij de gemeenten Enschede en Losser.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com