Nieuw beschikbaar! GBI 6.2.5

Geplaatst door op 08 juni 2015

Met genoegen melden wij u dat de nieuwste update van GBI beschikbaar is. Via dit nieuwsbericht informeren wij u hoe u de update GBI 6.2.5 kunt aanvragen en/of installeren.

GBI 6.2.5 is de laatste reguliere update binnen de huidige versie 6.2. Na het installeren van deze update bent u voorbereid op GBI versie 6.3. Meer informatie over GBI 6.3 leest u in het interview met Nico Punter in GBInieuws nr. 8, die medio juni verschijnt.

Over GBI versie 6.2.5
In de nieuwe GBI update treft u diverse verbeteringen aan van de bestaande GBIproducten. In de update treft u ook de nieuwe versie van het gegevenswoordenboek GBI aan. Een verbeterd gegevenswoordenboek, dat nog beter aansluit op de landelijke standaarden en registraties. Daarnaast is er een nieuwe GBIaddon beschikbaar: GBIaddon-BORG.

Meer informatie over de verbeteringen treft u aan in de releasenotes van GBI versie 6.2.5. U vindt deze – achter uw inlog – in het Documentation Center.

Informatie over de nieuwe GBIproducten is beschikbaar op de productenpagina. Zie het menu aan de rechterkant.

Uw GBI updaten
U kunt ervoor kiezen om GBIbasis-bewerken en GBIdata-raadplegen zelf te updaten. U vindt de actuele versie – achter uw inlog – in het Download Center.

Echter, om na de update een juiste werking van – en informatievoorziening uit – GBI te waarborgen, is het noodzakelijk dat Antea Group de update van het gegevenswoordenboek GBI verzorgt. Veel klanten kiezen er dan ook voor om de complete update door Antea Group uit te laten voeren.

GBIupdate-service
Wist u dat u zich voor de komende updates kunt laten ontzorgen met GBIupdate-service? Hiermee bent u altijd verzekerd van de laatste versie van GBI, inclusief het gegevenswoordenboek GBI. Wij verzorgen – tweemaal per jaar – de installatie van de GBIproducten voor u! Meer informatie over GBIupdate-service vindt u op hier.

GBI 6.2.5 aanvragen
U kunt de update naar 6.2.5 aanvragen via de GBIservicedesk. Binnenkort nemen wij contact met onze klanten op, om ze persoonlijk te spreken over 6.2.5 en te horen of wij de update naar GBI 6.2.5 eventueel al zouden kunnen inplannen.

Wij wensen u alvast veel beheerplezier met de nieuwe versie van GBI.

Meer informatie: Nico Punter, nico.punter@anteagroup.com.