Totaalontzorging WION voor de gemeentelijke markt nu in GBI!

Geplaatst door op 14 juli 2015

Vanaf nu biedt GBI een totaaloplossing voor de WION (Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten) verplichting van gemeenten.

De WIONservice
Met de WION toonbank zorgen wij, al sinds de invoering van de wet WION in 2008, dat de liggingsgegevens van kabels en leidingen worden gebundeld en op een eenduidige manier beschikbaar zijn. Dit komt ten gunste van de geautomatiseerde afhandeling van de KLIC-meldingen. Naast een oplossing voor bedrijven heeft Antea Group nu ook de totaaloplossing voor gemeenten in huis.

GBI nog completer
Het integrale beheersysteem GBI wordt met WIONservice nog completer. De nieuwe GBIaddon-KLIC maakt het mogelijk om in uw eigen beheeromgeving WION informatie te raadplegen en aan te bieden. Steeds meer gemeenten werken met WIONservice.

Meer informatie: Peter Dam, peter.dam@anteagroup.com

nws-totaalontzorging-wion