GBI 6 sluit naadloos aan op de beheerbehoefte van Hengelo

Geplaatst door op 31 augustus 2015

logo-gemeente-hengeloEen goed beheersysteem is onontbeerlijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke beheertaken. Het adequaat uitvoeren van deze taken leiden immers tot een prettige en aantrekkelijke buitenruimte, afgestemd op de strategische doelen van een gemeente. Toen Arcadis te kennen gaf te stoppen met Xeiz besloot de gemeente Hengelo op zoek te gaan naar een alternatief. Tijdens een uitgebreid selectietraject bleek GBI 6 naadloos aan te sluiten op de eisen en wensen van de gemeente.

De gemeente werkt met uitgekristalliseerde en specifieke methodieken binnen haar beheerproces. Dit vergt veel van de kennisbank en leidt tot expliciete behoeften ten aanzien van de planning & begrotingssystematiek binnen GBI.

Omdat GBI in lijn met de werkwijze van Hengelo functioneert, door de hoge mate van flexibiliteit en op maat gemaakte standaarden, heeft Hengelo gekozen om te gaan werken met GBI. De installatie en implementatie van GBI 6 wordt op dit moment gepland.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.