Antea Group op de NedGraphicsdag 2015

Geplaatst door op 14 september 2015

nws-nedgraphicsdag-2015Op donderdag 1 oktober 2015 organiseren Cadac Group en NedGraphics de 24e editie van de NedGraphicsdag en voor de 4e maal het BIM Congres. Uiteraard is Antea Group ook aanwezig bij een van de parallelsessies om u te laten zien dat goed gebruik van BGT en BOR meer dan een koppeling is.

Parallelsessie Antea Group tijdens NedGraphicsdag
Veel gemeenten zijn klaar met de opbouw van de BGT en een aantal hebben al samen met NedGraphics en Antea Group een koppeling gerealiseerd tussen hun systemen. Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in de laatste ervaringen en daarnaast krijgt u tips over de drie belangrijkste onderwerpen die u op orde moet hebben: software, proces en data. En natuurlijk welke rol u daar zelf in kunt betekenen.

Ook voor u als beheerder is dit een interessante dag en parallelsessie. U gaat binnenkort nauw samenwerken met geo. Deze dag verbindt, bereidt u voor op wat komen gaat én zorgt ervoor dat u dezelfde taal spreekt!

Wij ontmoeten u graag in Nieuwegein op 1 oktober 2015. Deelname van de NedGraphicsdag is gratis. U kunt zich hier aanmelden.

Meer informatie : Cesar.Blaauwgeers, cesar.blaauwgeers@anteagroup.com.