GBIservices in de startblokken!

Geplaatst door op 23 september 2015

logo-gbiserviceslogo-ag-dq

 
 
 
 


In het voorjaar van 2015 besloten Antea Group en DataQuint hun krachten te bundelen op de gemeentelijke markt. Inmiddels is deze samenwerking onder de naam ‘GBIservices’ van start gegaan. De ambitie van GBIservices is het leveren van excellente objecten beheersoftware en ICT-dienstverlening aan de gezamenlijke gemeentelijke klanten van DataQuint en Antea Group. Door de specifieke kwaliteiten van beide businesspartners te combineren, krijgen deze klanten optimale support bij het registreren en beheren van de openbare ruimte.

 
Software voor de openbare ruimte
GBIservices biedt met GeoVisia een objectenbeheerpakket waarmee men op eenvoudige wijze de buitenruimte in kaart kan brengen inclusief de bijbehorende koppelingen, zoals StUF-GEO voor de verplichting rondom de BGT. De software kent vooralsnog een beperkt aantal beheertools die in de toekomst worden uitgebreid. GeoVisia is tevens de (geo)grafische basis van GBI 6, dat met haar beheer- en rekentools efficiënt en effectief beheer van de openbare ruimte mogelijk maakt en ondersteunt. Het integrale beheersysteem GBI blijft een product van Antea Group.

Optimale ICT-ondersteuning
Antea Group en DataQuint voelen beide een sterke verantwoordelijkheid voor de dienstverlening op het gebied van ICT, data en beheeradvies. Ook hierin sluiten de businesspartners goed op elkaar aan. Met haar focus op ICT, softwareontwikkeling en -onderhoud vormt DataQuint voor Antea Group de ideale partner om de ICT-dienstverlening te optimaliseren en te bundelen via GBIservices. Het biedt Antea Group de ruimte om zich meer te richten op data- en beheeradvies, een tak van sport waarin de organisatie haar waarde meer dan bewezen heeft.

Elkaars kwaliteiten benutten
Antea Group en DataQuint geloven erin met GBIservices een mooie en vruchtbare samenwerking te zijn gestart, waarmee zij de gemeentelijke markt optimaal kunnen bedienen. De samenwerking is gestoeld op de individuele kracht van de businesspartners, samen doen waar we goed in zijn en de markt hiermee haar voordeel laten doen.


 

Voor meer informatie:

Cor Leenstra T: 06 20 06 43 90 E: cor.leenstra@anteagroup.com
Almar van Kesteren T: 06 22 95 86 69 E: a.van.kesteren@dataquint.nl
Jan Peter Reumerman T: 06 24 67 09 50 E: jp.reumerman@dataquint.nl