15 oktober 2015: vakbeurs ‘Water in de Openbare Ruimte’

Geplaatst door op 28 september 2015

logo-widor2015beursDe eerste vakbeurs in Nederland over klimaatbestendig inrichten van de openbare ruimte.

Op de eendaagse beurs ‘Water in de Openbare Ruimte’ in de Expo in Houten worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. Zo vindt u op de beurs onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. In de lezingen worden visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte verbeteren en die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

U vindt Antea Group in stand 2098. Onze adviseur Gerlof Huisman houdt om 12.30 uur een lezing over risicogestuurd rioolbeheer.

Meer informatie : website van Water in de Openbare Ruimte.