Record voor Dag van de Openbare Ruimte

Geplaatst door op 20 oktober 2015

logo-gbiservices

Een recordaantal van 5110 bezoekers zagen Antea Group en DataQuint voor het eerst samen naar buiten treden met hun nieuwe samenwerking GBIservices op de Dag van de Openbare Ruimte.

De naadloze samenwerking tussen de drie organisaties werd benadrukt door de aaneensluitende vormgeving. In één ruime stand konden de bezoekers terecht voor alle vragen over het in kaart brengen en beheren van de openbare ruimte. De gezamenlijke stand werd veel bezocht, zowel door onze vertrouwde klanten als door nieuwe belangstellenden.

nws-record-voor-dag-van-de-openbare-ruimte

De ambitie van GBIservices is het leveren van excellente software voor het registreren en ICT-dienstverlening voor het beheren van de openbare ruimte aan gemeenten in Nederland. Het logo van GBIservices symboliseert de punten, lijnen en vlakken waarmee de buitenruimte op de digitale kaart geregistreerd wordt.

nws-record-voor-dag-van-de-openbare-ruimte

Meer informatie: Theus van den Broek, theus.vandenbroek@anteagroup.com