Effectbestekken: hype of here to stay

Geplaatst door op 21 oktober 2015

nws-effectbestekken-hype-of-here-to-stay
Denk op 28 januari 2016 mee met Zoetermeer en Antea Group.

Stadsbeheer Zoetermeer werkte als één van de eersten met ‘van-gevel-tot-gevel’-bestekken. Een aannemer, die op basis van beeldkwaliteit al het dagelijks onderhoud uitvoert. Voor Zoetermeer paste dat perfect in de route naar een regievoerende gemeente. Samen met Antea Group experimenteerde Zoetermeer met het opnemen van een aantal extra effecten in het bestek, zoals het aantal meldingen en de afhandeltijd daarvan. En, de eerste proef met zo’n effectbestek smaakte naar meer!

Arie Cees de Jong (manager Stadsbeheer, Zoetermeer) en Bonne Keizer (Beheer & Data, Antea Group) delen graag hun visie en ervaringen. Omdat ze geloven dat het meer kan zijn dan een volgende hype, nodigen ze u uit om op 28 januari 2016 te sparren over mogelijke verbeteringen van het effectbestek.

In dit artikel in Stadswerk nummer 8 leest u meer over het hoe en wat rond effectbestekken.

Meer informatie
Theus van den Broek, theus.vandenbroek@anteagroup.com
Bonne Keizer, bonne.keizer@anteagroup.com