Risicogestuurd rioolbeheer opent nieuwe deuren

Geplaatst door op 28 oktober 2015

dag-van-water in de Openbare Ruimte-2015Donderdag 15 oktober 2015 stond Antea Group op de beurs ‘Water in de Openbare Ruimte’. Ruim 700 bezoekers waren aanwezig op de eerste editie van deze vakbeurs in de Expo Houten. Meer dan 80 exposanten vulden de beurshal.

Antea Group heeft zich op deze dag goed kunnen profileren met haar visie op stedelijk water, zoals organisator Waterforum verwoordt op haar website: ‘… Antea Group was een van de weinige exposanten die zich bezighoudt met integrale oplossingen. Vanuit de visie beheer zoeken zij naar bijpassende oplossingen, die kunnen worden samengesteld uit het scala aan producten en diensten van de beursvloer…’.

Kortom: wij kijken terug op een geslaagde dag!

20151028-Risicogestuurdbeheer

Onze collega Gerlof Huisman heeft op de beurs een lezing/presentatie gehouden met de titel ‘Risico gestuurd rioolbeheer opent nieuwe deuren’. Deze presentatie kunt u hier inzien

Meer informatie: Dennis Jansen, dennis.jansen@anteagroup.com