GBInieuws nummer 9, herfst 2015

Geplaatst door op 12 november 2015

GBInieuws-nr9
Afgelopen week is GBInieuws nummer 9 verschenen.

In deze editie treft u een artikel over ‘van-gevel-tot-gevel’-bestekken aan. Samen met Antea Group experimenteerde Stadsbeheer Zoetermeer met het opnemen van een aantal extra effecten in deze bestekken, zoals het aantal meldingen en de afhandeltijd daarvan. Dit experiment smaakte naar meer. Arie Cees de Jong (manager Stadsbeheer Zoetermeer) en Bonne Keizer (Antea Group) delen in dit nummer graag hun ervaringen. Daarnaast kunt u lezen hoe vijf verschillende gemeenten in de Kempen samenwerken met GBI 6.

In Nederland willen we dat wegen, rioleringen en bruggen gedurende lange tijd veilig, bruikbaar en beschikbaar zijn. Helaas kregen civiele kunstwerken, zoals bruggen en sluizen, niet altijd de aandacht die ze verdienden. Oane Hornstra en Erik Deuring laten in dit nummer met concrete voorbeelden zien dat met assetmanagement een goede slag te maken is.
Ook leest u meer over GBIservices, de samenwerking tussen Antea Group en DataQuint.

Deze en nog meer nuttige en lezenswaardige artikelen vindt u terug in het herfstnummer.

Heeft u het GBInieuws niet ontvangen? U kunt het GBInieuws van november 2015 hier raadplegen. Eerdere uitgaven van het GBInieuws kunt u hier vinden.

Wilt u het blad in het vervolg graag toegestuurd krijgen? Mail dan uw contactgegevens met vermelding van
‘ik wil graag GBInieuws ontvangen’ naar: GBInieuws@anteagroup.com.