Binnen Centrumgemeente Leeuwarden geeft Leeuwarderdeel als eerste opdracht voor GBI

Geplaatst door op 23 november 2015

logo-leeuwarderadeelBinnen het verband Centrumgemeente Leeuwarden geeft Leeuwarderadeel na een secuur voortraject als eerste van negen gemeenten opdracht voor de levering en implementatie van GBI.

De gemeente Leeuwarderadeel wil graag de kapitaalgoederen in haar openbare ruimte beheren in één integraal beheersysteem. Dit geldt voor meer gemeenten die deel uit maken van de ‘mantelovereenkomst diensten en software Centrumgemeente Leeuwarden’. Na een uitvoerig voortraject, waarbij alle ins en outs van de functionaliteiten van GBI zorgvuldig zijn afgewogen, heeft gemeente Leeuwarderadeel als eerste van de negen betrokken gemeenten opdracht gegeven voor de levering en implementatie van GBI. De werkzaamheden hiervoor hebben wij inmiddels opgestart.

Wij verwachten binnenkort ook bij de andere gemeenten die onder Centrumgemeente Leeuwarden vallen aan de slag te gaan.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.