GBIdag 2016 in teken van Succesvol toepassen

Geplaatst door op 27 januari 2016

gbidag-2016-logoBeheerders en beleidsmakers ontdekken steeds meer welke vragen zij met GBI kunnen beantwoorden en ook hoe die antwoorden beter te presenteren zijn. Ook GBI zelf ontwikkelt door met versie 6.3. Dit tezamen levert mooie dingen op. We zijn trots op onze gebruikers, partners en adviseurs die elke keer weer een beheervraag weten om te zetten in een mooi resultaat. Dat willen we laten zien… met GBI!

Je bent van harte uitgenodigd op donderdag 17 maart 2016 in de ReeHorst in Ede om dit mee te beleven.

Inspirerende lezingen
Succesvol toepassen is het centrale thema van de GBIdag 2016. In het plenaire deel krijg je drie presentaties.  Het succesvol toepassen van GBI wordt steeds meer teamwork. De beheer-disciplines werken samen aan een integrale planning. Gezamenlijk dragen ze bij aan de hogere doelen en ambities van stad en land. Dit vraagt wel een omslag in het denken over processen en organisatie. GBI 6.3 sluit hier nog beter op aan.

  • Succesvol toepassen van GBI 6.3  door Iepe Soet en Nico Punter, Antea Group
  • Succesvol opbouwen beheerorganisatie door Peter Leferink, Gemeente Almelo
  • Succesvol teamwork door Robin van Galen, Bondscoach Nederlands Heren Waterpoloteam

 
Goede voorbeelden en het belang van data
De parallelsessies zijn gewijd aan ‘succesvolle toepassingen’ die je meteen kunt meenemen naar je eigen organisatie. Onze businesspartners, GBI-adviseurs en collega-gebruikers praten jou samen bij over de praktische oplossingen die GBI 6 biedt. Speciale aandacht is er voor het  succesvol verbinden van vertrouwde en nieuwe databronnen met GBI.

  • Succesvolle beheer toepassen, met onder andere Dronten en de AVRI
  • Succesvolle beheerimplementaties, met onder andere Enschede en Noordwijkerhout
  • Succesvolle data-verbindingen, met onder andere Almere en Noaberkracht

 
Informatie en programma
Alle informatie en het programma van de GBIdag 2016 vind je op onze website.

 
 
gbidag-2015-impressie