Gemeente Leeuwarden geeft binnen het verband Centrumgemeente Leeuwarden opdracht voor GBI

Geplaatst door op 19 februari 2016

logo-gemeente-leeuwardenBinnen het verband Centrumgemeente Leeuwarden geeft nu ook de gemeente Leeuwarden, in navolging van gemeente Leeuwarderadeel en Franekeradeel, opdracht voor de levering en implementatie van GBI 6.

De gemeente Leeuwarden wil haar kapitaalgoederen in de openbare ruimte beheren met één integraal en modern beheersysteem. Na een uitvoerig voortraject gaat de gemeente Leeuwarden nu van het huidige beheersysteem de overstap maken naar GBI 6. De implementatie is inmiddels gestart. Over een aantal weken voert de gemeente haar beheerwerkzaamheden uit met behulp van GBI. Op naar een betere buitenruimte op basis van actuele, betrouwbare en complete beheerinformatie!

Wij verwachten binnenkort ook bij andere gemeenten, die binnen de mantelovereenkomst Centrumgemeente Leeuwarden vallen, aan de slag te gaan.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.