GBInieuws nummer 10, voorjaar 2016

Geplaatst door op 19 februari 2016

GBInieuws-nr10In deze editie treft u alle informatie over de GBIdag 2016 aan. Ook kunt u lezen hoe gemeente Almere de overstap naar GBI 6 heeft ervaren na 15 jaar gebruik van GBI 4. We spraken met technisch beheerder, Rienk van Rossum en projectleider ICT, Edwin Gerrebrands over dit traject.

Gemeente Enschede heeft een werkprotocol gemaakt. Een nieuw beheersysteem vraagt een andere werkwijze, zeker binnen een veranderende en relatief grote organisatie. Samen met Antea Group gebruikte Enschede de RASCI-methode om de taken en verantwoordelijkheden vast te leggen toe. ‘Het was een uitdaging onze eigen organisatie goed te doorgronden’, zegt Jaques van den Hof, opdrachtgever Programmatisch Beheer van de gemeente Enschede.

Deze en nog meer nuttige en lezenswaardige artikelen vindt u terug in dit voorjaarsnummer.

Heeft u het GBInieuws niet ontvangen? U kunt het GBInieuws van voorjaar 2016 hier raadplegen. Eerdere uitgaven van het GBInieuws kunt u hier vinden.

Wilt u het blad in het vervolg graag toegestuurd krijgen? Mail dan uw contactgegevens met vermelding van
‘ik wil graag GBInieuws ontvangen’ naar: GBInieuws@anteagroup.com.