Antea Group Smart City M.apps: actueel en betrouwbaar inzicht voor bestuurders

Geplaatst door op 25 februari 2016

scrn-app-dynamic-monitor-wegenBestuurders beschikken vaak niet over directe toegang tot het beheersysteem, maar moeten wel besluiten nemen op basis van steeds meer informatie. Ze hebben daarom behoefte aan actuele en betrouwbare informatie, die makkelijk en overal, op elk moment, beschikbaar is. Met Smart City M.apps komen wij op eenvoudige wijze tegemoet aan deze informatiebehoefte. In de vorm van dynamische en interactieve applicaties, met een overzichtelijk informatie dashboard als eindresultaat. Ideaal voor bestuurders en beslissers die willen afwegen en overtuigen.

‘Met een Smart City M.app is een bestuurder nooit meer dan drie klikken verwijderd van de onderbouwing van een gedegen besluit!’

Informatiebehoefte voor bestuurders en beslissers
Politieke, beleidsmatige en beheerbeslissingen vergen inzicht. Het beheer van kapitaalgoederen heeft impact op het dagelijkse leven van de eindgebruiker. Of het nu een rijbaan of kunstwerk betreft, veilig en functioneel gebruik staat voorop. Dat vergt continu de toets of er nog voldaan wordt aan normeringen en budgettering. Gedurende de beheercyclus wordt er informatie verzameld over kwaliteit en kosten. Deze informatie is nodig om op bestuurlijk niveau snel beslissingen te nemen en alert in te kunnen spelen op de meest actuele situatie. Aan de andere kant geeft een analyse van historie inzicht in trends.

Antea Group Smart City M.apps dashboard voor wegen
De ‘Dynamic Monitor Wegen’ levert nu alle relevante informatie over de wegen: interactief, actueel en op één simpel overzicht. Antea Group ontwikkelde dit dashboard op basis van de technologie van Hexagon Smart M.Apps ® (provided by Imagem Benelux).

Niet alleen voor bestuurders!
De ‘Dynamic Monitor Wegen’ is handig voor iedereen die beroepsmatig bij wegen betrokken is: voor het opstellen van beleids- en beheerrapporten, voor inzicht in het veld tijdens beheerwerkzaamheden of inspectie, voor de uitvoering, voor bedrijven en andere ketenpartners.

Bij het menuonderdeel GBI 6 onderdeel specials vind je een screenshot en uitgebreidere productinformatie van Dynamic Monitor Wegen.