Met TIME ben je altijd op tijd

Geplaatst door op 11 maart 2016

scrn-app-time0
Binnen elk werkproces heb je te maken met deadlines. Contracten lopen af, nieuwe wetgeving moet worden ingebed, maatregelen worden uitgevoerd of garantieperiodes lopen af. Hoewel tijd hierbij de kritische factor is, kijk je niet 24 uur per dag op de klok. De door Antea Group ontwikkelde tool TIME doet dat wel en werkt voor ieder werkproces met een deadline.

Tijdige signalering op belangrijke deadlines
TIME van Antea Group bewaakt alle deadlines binnen de werkprocessen van jouw organisatie. TIME registreert, bewaakt en signaleert op tijd. Als het tijd is om actie te ondernemen ontvang je van TIME een e-mailbericht.

‘Met TIME heb je geen zorgen meer dat je een deadline misloopt en zo voor onvoorziene kosten komt te staan’.

Bij het menuonderdeel GBI 6 onderdeel specials vind je screenshots en uitgebreidere productinformatie van TIME.

Meer informatie:
Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com