Almere stapt over op GBI 6 – Teamwork is succesfactor voor geslaagde landing

Geplaatst door op 10 maart 2016

nws-almere-gbi6-2De gemeente Almere werkt al vijftien jaar met GBI. GBI 4 voldeed echter niet meer aan de hedendaagse eisen die de gemeente stelt aan een modern beheersysteem. Een overstap naar GBI 6 biedt nieuwe perspectieven. Met de uitgebreide datasets was de overgang een hele uitdaging. Antea Group en gemeente Almere zijn die samen aangegaan. Er volgde een traject met pilots en testfases, om uiteindelijk eind 2015 te kunnen ‘landen’. Achter de schermen werkten de medewerkers hard om dit voor elkaar te krijgen. In GBInieuws nummer 10 vertellen technisch beheerder, Rienk van Rossum en projectleider ICT, Edwin Gerrebrands over hoe zij dit traject ervaren hebben.

 
Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.

nws-almere-gbi6-1