Geonovum certificeert GBI voor StUF-Geo IMGeo berichtenverkeer

Geplaatst door op 17 maart 2016

nws-geonovum-certificeert-gbi-voor-stuf-geo-imgeo-berichtenverkeerHeerenveen, 17 maart 2016
GBI 6.3 van Antea Group is getoetst door Geonovum voor het Geo-BOR berichtenverkeer op basis van de StUF-Geo IMGeo berichtenstandaard. Deze toets heeft GBI succesvol doorstaan en Geonovum heeft daarom het bijbehorende certificaat afgegeven. GBI is hiermee het eerste integrale beheersysteem dat door Geonovum gecertificeerd is. Een belangrijke stap voor Antea Group. Want met dit horizontale berichtenverkeer is synchronisatie van geo-data tussen Geo-applicaties en GBI gewaarborgd.

Eenmalig inwinnen; meervoudig gebruiken
Het principe ‘eenmalig inwinnen; meervoudig gebruiken’ is voor Antea Group een serieuze ambitie. Ze besteedt daarom al geruime tijd aandacht aan het uitwisselen van gegevens tussen Geo en Beheer. De flexibele koppeling binnen GBI versie 6.2 was al geruime tijd operationeel bij gemeenten met een BGT. Antea Group is blij dat nu ook de uitwisseling via de StUF-Geo IMGeo berichtenstandaard een feit is.

Altijd actuele data
De gebruikers van GBI hebben hiermee de belangrijke waarborg voor synchronisatie van geo-data tussen Geo-applicatie en GBI en dus de garantie dat zij altijd met actuele data werken.

Meer informatie: Iepe Soet, iepe.soet@anteagroup.com.