GBIdag 2016 stond bol van succesvol toepassen en dromen waarmaken

Geplaatst door op 18 maart 2016

nws-gbidag2016-verslagAntea Group kijkt terug op een zeer geslaagde GBIdag met het thema ‘Succesvol toepassen’. Meer dan driehonderd klanten kwamen donderdag 17 maart 2016 naar de Reehorst in Ede, om te ontdekken welke vragen zij met GBI kunnen beantwoorden en succesvol kunnen toepassen.

Het succesvol toepassen van GBI hangt ook samen met de mensen die ermee moeten werken. Zo vertelde Robin van Galen, Bondscoach van het Nederlands Heren waterpoloteam. Teamwork, heldere afspraken en communicatie zijn belangrijk. Maar ook moet je blijven dromen als team. Wat wil je bereiken met z’n allen? Waar werk je naartoe? En hoe doe je dat?

De ontwikkelingen van GBI werden ook gepresenteerd. Versie 6.3 heeft nieuwe trucs en koppelingen met datasets werden ook gepresenteerd aan de bezoekers. Daarnaast is GBI het eerste integrale beheerssysteem van Nederland dat gecertificeerd is door Geonovum voor het StUF-Geo IMGeo berichtenverkeer.

Een inspirerende dag, waar Antea Group met volle tevredenheid op terug mag kijken.
Nieuwsgierig naar meer? Kijk hier voor foto’s en een verslag van de dag.

Meer informatie: Theus van den Broek, theus.vandenbroek@anteagroup.com.