Antea Group regelt het invullen van de RIONED benchmark met GBI

Geplaatst door op 11 april 2016

nws-benchmark-rionedJe vergeet jezelf niet als je naar anderen kijkt.

Benchmarking is een essentieel onderdeel bij het afwegen van je aanpak en bedrijfsvoering.

Steeds meer organisaties zetten benchmarks uit om inzicht te geven in ambities, cijfers en werkwijzen. De resultaten van deze benchmarks helpen beheerders aan inzichten om een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering te kiezen. Het belang van een benchmark in het kader van een lerende organisatie is dan ook groot.

Het invullen van een benchmark kan echter een tijdrovende klus zijn. Hiervoor kan vaak geen tijd gemaakt worden, omdat ook het dagelijkse werk doorgaat. Dan is het mooi dat heel veel gegevens die voor een benchmark van belang zijn al in GBI staan. Onze adviseurs staan klaar om op een snelle en efficiënte wijze ook jouw benchmark in te vullen.

Meer informatie: Gerlof Huisman, gerlof.huisman@anteagroup.com.