Cursus relatie BOR-BGT

Geplaatst door op 09 mei 2016

cursus-bor-bgtDe beste zijn en zo gezien worden!! Dat is het credo van de Antea Group. Als uitvloeisel hiervan willen we onze kennis delen middels cursussen aan specifieke doelgroepen in verschillende werkvelden waarin we al jaren werkzaam en gespecialiseerd zijn. Per kwartaal behandelen we een aantal actuele thema’s.

De BGT begeeft zich inmiddels in de afrondende fase. Het verplichte gebruik en de terugmeldverplichting van afnemers bij de uitvoering van haar publiekrechtelijke taken is vastgesteld op 1 januari 2017. Het koppelvlak tussen de BOR en de BGT dient dan ook te worden gelegd. Wij merken dat veel BOR-beheerders het lastig vinden om het gebruik van de BGT in het proces te integreren. Hierbij lopen zij tegen verschillende vragen en problemen aan.

Door de theorie en de praktijk samen te laten komen tijdens de cursus kun je de opgedane kennis en ervaringen de dag erna direct toepassen binnen je eigen organisatie en processen.

Deze cursus wordt op vier locaties gegeven. In het evenementenoverzicht op deze website vind je meer informatie over de locaties, de data en hoe je je kunt aanmelden. Tevens vind je hier alle evenementen op het gebied van GBI en het beheer van de openbare ruimte.