GBInieuws nummer 11, zomer 2016

Geplaatst door op 21 juni 2016

GBInieuws-nr11In de zomereditie van het GBInieuws treft u een aantal artikelen aan die aantonen dat data in combinatie met kennis inzicht verschaft. Ook kunt u lezen hoe in Frankrijk door een twintigtal gemeenten gebruik wordt gemaakt van GBI.

Het centrum van Emmen is de afgelopen jaren enorm veranderd en is hierdoor weer aantrekkelijk voor de regio, als winkelstad, maar ook om te recreëren en uit te gaan. De beheerafdeling en de afdeling Dorpen en Wijken dragen nu zorg voor de uitvoering van het beheer op basis van de beheerbegroting. Een goed onderbouwd integraal beheerplan is
daarom van groot belang.

Deze en nog meer nuttige en lezenswaardige artikelen vindt u terug in dit zomernummer.

Heeft u het GBInieuws niet ontvangen? U kunt het GBInieuws van zomer 2016 hier raadplegen. Eerdere uitgaven van het GBInieuws kunt u hier vinden.

Wilt u het blad in het vervolg graag toegestuurd krijgen? Mail dan uw contactgegevens met vermelding van
‘ik wil graag GBInieuws ontvangen’ naar: GBInieuws@anteagroup.com.