GBIservices bouwt verder

Geplaatst door op 17 juni 2016

logo-gbiservicesGBIservices, de samenwerking van Antea Group en DataQuint op de gemeentelijke markt, begint steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels heeft GBIservices al voor diverse gemeenten projecten op het gebied van ICT-ondersteuning uitgevoerd en ook de gezamenlijke helpdesk heeft zijn nut al veelvuldig bewezen. Toch kunnen we ons voorstellen dat nog niet iedereen het fijne weet van deze nieuwe organisatie.

GBIservices – wie zijn dat?
Voor iedereen die zichzelf deze vraag stelt, heeft GBIservices onlangs een flyer ontwikkeld. Hierin is te vinden waar de organisatie voor staat en wat zij voor jou kan betekenen. Neem ‘m gerust eens door!

6.3 – de nieuwe versie
In april van dit jaar is de nieuwste versie van GeoVisia en GBI opgeleverd: 6.3. Bij enkele gemeenten is de migratie naar deze nieuwe versie al uitgevoerd en de eerste geluiden zijn zeker positief! Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe versie? Bekijk dan de brochure en laat je inspireren…

Heb je vragen over GBIservices of over de nieuwste versie van onze software? Neem dan gerust contact op met het team van GBIservices. Dirk, Almar, Cor en Jan-Peter staan je graag te woord.