Nieuws & Blog

Antea Group trotse supporter van schoon!

By Egbertje Mol on 22 juli 2016 0 Comments

nws-supporter-van-schoonSinds jaar en dag helpt Antea Group haar klanten bij het
schoonhouden van de buitenruimte. We lopen voorop in onze participatie-aanpak van zwerfafval en het creëren van een afvalvrije samenleving. Van afval naar grondstof! De succesverhalen zijn opgemerkt door Nederland Schoon, de landelijke organisatie voor preventie en bestrijding van zwerfafval. Als waardering voor onze inzet mochten wij de enige echte ‘Antea is supporter van schoon afvalbak’ in ontvangst nemen. De bak staat nu te pronken op ons kantoor in Heerenveen.

Meer informatie
Linda Hof, linda.hof@anteagroup.com,
Anja Bouma, anja.bouma@anteagroup.com.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *