Gemeente Bergen Limburg kiest voor GBI 6

Geplaatst door op 01 augustus 2016

logo-gemeente-bergenGemeente Bergen wil de BGT breed gaan inzetten en de registratie op orde hebben. Met andere woorden de BGT meervoudig gaan gebruiken, dus ook voor beheertoepassingen. GBI sluit naadloos aan op de BGT. Daarom heeft Bergen geconcludeerd dat GBI 6 het beheersysteem is dat goed bij hen past.

Anders dan bij de standaard conversietrajecten leest Antea Group alleen de IMGEO kaart uit de Geo-applicatie in GBI in. De gemeente zorgt vervolgens zelf voor de naverkenning en het verrijken van de data. Om structureel berichtenverkeer plaats te laten vinden tussen de BOR en de BGT wordt in een vervolgtraject het koppelvlak ingericht.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.

Rectificatie: Per abuis is dit bericht vorige week geplaatst met het logo van gemeente Bergen uit Noord-Holland. Onze excuses hiervoor!