Waddinxveen over naar GBI 6

Geplaatst door op 05 augustus 2016

logo-gemeente-waddinxveenAfgelopen jaren maakte gemeente Waddinxveen gebruik van GBI 4. In het kort; de database werd gehost, Antea Group verzorgde de mutaties en de gemeente kon door middel van GBIdata-raadplegen 6.1 de beheerdata integraal bekijken.

De wereld van beheersoftware is inmiddels verder ontwikkeld. GBI 6 is eenvoudig in gebruik, geschikt voor elke beheertaak en altijd toepasbaar binnen de informatie-architectuur van een gemeente. De gemeente Waddinxveen gaat van GBI 4 over naar GBI 6 en zal in het vervolg zelf wijzigingen of aanvullingen in de data verwerken. In GBI 6 zijn mutaties namelijk eenvoudig zelf uit te voeren. De implementatie van GBI 6 zit in de afrondende fase.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.