Voorbereiding Dag van de Openbare Ruimte in volle gang

Geplaatst door op 29 augustus 2016

dag-van-de-openbare-ruimte-201628 en 29 september is de jaarlijkse Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Als deelnemer van het eerste uur staat Antea Group hier met een stand op het adviseursplein. Daarnaast houdt Theus van den Broek een interessante lezing. Nieuwe thema’s vergen momenteel veel van mensen, organisatie en systemen. Deze thema’s staan centraal op deze dag. Bijvoorbeeld het omgaan met en het hanteren van alle (geo)data die op de beheer- en geoafdelingen afkomt en de integratie van data uit BGT en BAG.

Theus van den Broek: ‘Wij zijn al druk bezig. Spannend natuurlijk hoe de nieuwe locatie, de Jaarbeurs in Utrecht, gaat uitpakken We proberen altijd samen te werken met een aantal andere bedrijven die in de buurt staan. Door ons aanbod af te stemmen kunnen we de bezoekers beter en completer van dienst zijn.’

Antea Group laat op het Adviseursplein samen met businesspartner DataQuint haar nieuwste software GeoVisia en GBI 6.3 zien. Ook de nieuwste ontwikkelingen rondom klimaatadaptie en wateroverlast worden gepresenteerd in de stand.

Meer informatie
Theus van den Broek, theus.vandenbroek@anteagroup.com.