Valkenswaard over naar GBI 6.3!

Geplaatst door op 02 september 2016

nws-valkenswaardDe gemeente Valkenswaard is als één van de eerste gemeenten in Nederland overgestapt naar GBI 6.3. Ook Online draait bij deze gemeente.

Na een periode van testen van de nieuwe versie heeft Valkenswaard de software nu geïmplementeerd en in gebruik genomen in de productieomgeving. En met succes!

De riool- en wegbeheerders zijn erg enthousiast over de nieuwe functionaliteit en de verbeterde features van de software.

Bram Brouwers van de gemeente Valkenswaard zegt het volgende: ‘Het gebruiksgemak en de snelheid zijn zichtbaar verbeterd. Ook de Online versie is een zeer functionele en nuttige uitbreiding van het pakket. Het buiten en thuis raadplegen van de beheergegevens zorgt voor nog efficiënter werken. 24/7 kunnen de gegevens worden geraadpleegd, handig bij bijvoorbeeld storingen in het weekend.’

Wij zijn er trots op dat Valkenswaard deze nieuwe versie zo snel heeft geadopteerd en blij is met het resultaat! We kijken er dan ook erg naar uit om samen mooie projecten te gaan oppakken in 6.3!

Benieuwd naar wat een overstap naar 6.3 voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze brochure.

Meer informatie
Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com